Dit zijn wij

Leuk je te zien ♥ Je houd waarschijnlijk net zoveel van vintage en retro als wij, anders was je vast niet op deze pagina uitgekomen. Ben je benieuwd naar wie we zijn en waar de naam buba B vandaan komt? 

buba B retro & vintage is in 2010 ontstaan vanuit een niet te stoppen passie voor vintage en retro, kleuren en stoffen, tassen en hebbedingen. In eerste instantie instantie als een webwinkel met heel veel retro leuks voor groot en klein en langzaam uitgegroeid tot een gespecialiseerde webshop feel good vintage volgens onze eigen groovy granny stijl.

Onze producten

In onze steeds wisselende en altijd kleurrijke collectie vind je alles voor je geheel eigen, uniek vintage look. Originele vintage kleding uit de jaren zestig en zeventig die we met veel liefde, stuk voor stuk selecteren om jouw garderobe een unieke aanvulling te geven. Wij zoeken de echte "kersen op de taart" voor je uit in maten variërend van 34 t/m 52. Daarnaast zijn we dè plek voor al je accessoires van Huisteil Creaties en onze eigen handgemaakte sieraden en nog veel meer retro leuks.

Bestellen en bezoeken

Bij ons ben je 24 uur per dag, 7 dagen per week welkom, wanneer het jou uitkomt, om te komen rondkijken en eenvoudig, veilig en snel de fijnste bijzondere spulletjes te kopen voor groot en klein. Via onze live chat kun je bij ons terecht voor je vragen tijdens het winkelen en bestellen. We versturen vaak dezelfde dag nog en verpakken elke bestelling feestelijk in. Daarnaast ben je ook welkom in onze winkel in Haarlem. (Jacobijnestraat 4)

En die naam buba B dan?

Een buba B (boeba B) is een baby lieveheersbeestje en is mijn eigen kindse vertaling vanuit het Servisch (mijn moedertaal). Als kind van de jaren zeventig met een serieuze sentimentele tik staat buba B voor dat stukje nostalgie wat ik met de winkel aan jullie mee wil geven. Bovendien brengt een lieveheersbeestje geluk en liefde, en dit geef ik graag door! ♥

Contact

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes en leuke acties schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, kijk eens op onze blog of wordt vrienden met ons op facebook.
We zijn heel benieuwd naar je mening en ideeën. Heb je suggesties, tips of opmerkingen, je vind ons op twitter voor een goed gesprek of stuur ons gewoon een mailtje.

We zien je graag bij buba B  ♥
Elizabeth & Fred