aardvrouw RSS

Door: op 21 Mei, 2019.

M’n hart opent zich
zacht en liefdevol
Brengt me in het hier en nu
laat me lang en diep ademhalen
om m’n aardse verbinding
te ontvangen
Koesterend en geborgen
Ik ben helemaal goed zoals ik nu ben


 ••• Aardvrouw •••


Soms gebeuren er dingen als je hart zich opent en begin je je zielspad te volgen, die je tijdens je wandeling helemaal mag gaan ontdekken. Super spannend en behoorlijk onzeker makend, want is het wel mijn pad? en wat als het toch anders blijkt te zijn? heb ik wel echt geluisterd en begrepen waar het om gaat?  Een kant en klaar plan met uitgewerkte stappen [het liefst in bulletpoints] lijkt dan de fijnste manier van aanpakken.

Zo maakte ik ook een plan, om het voor mij nog zo onzekere maar zo duidelijke zielspad te gaan bewandelen en buba B met me mee te laten bewegen. Er kwam zelf een aankondiging op sociale media van de ophanden zijnde verandering en toen...besloot het hart dat het eerst nog even tijd was voor een detour. Voor nog duidelijker zien wat echt wezenlijk is en het echt helemaal voelen. Je kent ze wel: van die “ weet je het wel echt zeker, want het kan ook zo, of zo detours”.


Dankbaar ben ik voor al die hobbels, omwegen en vertraging want het maakt dat het nu heerlijk duidelijk is. Best onhandig dat de nieuwe naam nog niet online staat en het logo nog op de tekentafel ligt, de teksten klaar maar nog niet online staan en de aankondiging nog niet is geweest, maar hé misschien is het wel precies de manier waarop het allemaal moet gaan! 


Het jaren achter de schermen brouwen van mengseltjes die puur en heilzaam zijn om fysiek en energetisch hun werk te doen, wil gewoon verder groeien en ik mag er al m’n aandacht en liefde aan geven om het te delen. Zo magische en mooi was het maken van het eerste brouwsel met de intentie om te delen buiten m’n vertrouwde kring. Zo onwennig om er dan op deze manier woorden aan te verbinden, zodat ik het met je kan delen. Want waar begin je?

Nou hier!


Met een parfum olie die je doet aarden en verbinden met je intuïtieve zelf, om in te passen in je eigen dagelijks ritueel. Ik maakte een subtiele warme en liefdevolle blend met de geuren van patchoeli, salie, cederhout en jasmijn en een gedoogd roosje in amandelolie. 28 bergkristallen om je te helpen herinneren dat jij net als de maan cyclisch beweegt. En een begeleidend kaartje met een Aardvrouw affirmatie.  


Alle brouwsels en mengsels van mijn hand worden met afgestemde intentie in ritueel bereid, de oplages zijn klein, de ingrediënten puur en met het magische ingrediënt liefde omringd. De parfum olie is in de fysieke winkel beschikbaar of per mail te bestellen, want gezien het bovenstaande begrijp je nu wel waarom ze [nog] niet online staan.