Aardvrouw RSS

Door: op 21 Mei, 2019.

 

 

M’n hart opent zich
zacht en liefdevol
Brengt me in het hier en nu
laat me lang en diep ademhalen
om m’n aardse verbinding
te ontvangen
Koesterend en geborgen
Ik ben helemaal goed zoals ik nu ben


 ~ Aardvrouw ~

Dankbaarheid voelen voor elke hobbel, alle omwegen en vertragingen. Dat alles zich precies zo mooi en op het juiste moment mag blijven ontvouwen. 

Het jaren achter de schermen brouwen van mengseltjes die puur en heilzaam zijn, om fysiek en energetisch hun werk te doen, wil gewoon verder groeien en ik mag er al m’n aandacht en liefde aan geven om het te delen. Zo magische en mooi was het maken van het eerste brouwsel met de intentie om te delen buiten m’n vertrouwde kring. Zo onwennig om er dan op deze manier woorden aan te verbinden, zodat ik het met je kan delen. Want waar begin je?

Met een parfum olie die je doet aarden en verbinden met je intuïtieve zelf, om in te passen in je eigen dagelijks ritueel. Ik maakte een subtiele warme en liefdevolle blend met de geuren van patchouli, salie, cederhout en jasmijn en een gedoogd roosje in amandelolie. 28 bergkristallen om je te helpen herinneren dat jij net als de maan cyclisch beweegt. En een begeleidend kaartje met een Aardvrouw affirmatie.  


Alle brouwsels en mengsels van mijn hand worden met intentie, in ritueel bereid, de oplages zijn klein, de ingrediënten puur en met het magische ingrediënt liefde omringd.