over ons

 

 

 

Leuk je te zien ♥

Em dat je ons gevonden hebt natuurlijk. Je houd waarschijnlijk net zoveel van vintage & retro als wij, anders was je vast niet op deze pagina uitgekomen. Ben je benieuwd naar wie we zijn en waar de naam buba B vandaan komt? Ik zal het je vertellen!

buba B retro & vintage is in 2010 ontstaan vanuit een niet te stoppen passie voor vintage & retro, kleuren en stoffen, tassen en kleding. In eerste instantie instantie als een webwinkel met heel veel retro leuks voor groot en klein en langzaam uitgegroeid tot een gespecialiseerde webshop met feel good vintage volgens onze eigen groovy granny stijl.

Onze producten
In onze steeds wisselende en altijd kleurrijke collectie vind je alles voor je geheel eigen, uniek en vooral eigenwijze vintage look. Originele vintage kleding uit de jaren zestig en zeventig die we met veel liefde, stuk voor stuk selecteren om jouw garderobe een unieke aanvulling te geven. Wij zoeken de echte "kersen op de taart" voor je uit in maten variërend van 34 t/m 52. Daarnaast zijn we dè plek voor al je accessoires van Huisteil Creaties, Klompjes in alle soorten en maten van Lotta from Stockholm en Sanita en onze eigen handgemaakte sieraden.

Bestellen en bezoeken
Bij ons ben je 24 uur per dag, 7 dagen per week welkom, wanneer het jou uitkomt, om te komen rondkijken en eenvoudig, veilig en snel de fijnste bijzondere spulletjes te kopen voor groot en klein. Via onze live chat kun je bij ons terecht voor je vragen tijdens het winkelen en bestellen. We versturen vaak dezelfde dag nog en verpakken elke bestelling feestelijk in. Daarnaast ben je ook welkom in onze winkel in Haarlem. (Jacobijnestraat 4)

En die naam buba B dan?
Een buba B (boeba B) is een baby lieveheersbeestje en is mijn eigen kindse vertaling vanuit het Servisch (mijn moedertaal). Als kind van de jaren zeventig met een serieuze sentimentele tik staat buba B voor dat stukje nostalgie wat ik met de winkel aan jullie mee wil geven. Bovendien brengt een lieveheersbeestje geluk en liefde, en dit geef ik graag door!

Contact
Heb je me iets te vertellen? Ik hoor het graag via de mail of kom gezellig langs in de winkel. Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes & acties schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, kijk eens op onze blog of wordt vrienden met ons op facebook.

Met kleurrijke groet,

Elizabeth


 

Blog